Mestercukrász

Alkotásra születtél?

Már az oviban is habverő volt a jeled? Ismered a „mindenmentes” trendeket? A legújabb ízekkel szeretsz kísérletezni? Nem okoz gondod megtervezni egy cukrász konyha heti működését az alapanyag beszerzéstől az emberek irányításáig? Gyere hozzánk, ha úgy érzed az ízeiddel kedves pillanatokat tudsz csempészni vendégeink életébe.

FElszolgáló

Mosolyodtól mosolyognak?

Egy kedves mosoly sokszor többet ér mindennél. Alap értékünk a törődés és vendégeink prémium kiszolgálása. Hiszünk abban, hogy vendégeink nálunk találnak nyugalomra az élet rohanásában. Tudnál abban segíteni nekünk, hogy hangulatoddal és kellemes kisugárzásoddal illeszted bele a felhőtlen pillanatokba termékeinket? Nálunk a helyed!

Reggeliztető szakács

Tőled indul a nap?

Mindig is tudtad, hogy a nap legfontosabb étkezése a reggeli? Te is hiszel velünk együtt abban, hogy a különleges falatokra az emberek már a felkelés pillanatától vágyakoznak? Mi pontosan ezért szolgálunk fel minden reggelizni vágyó vendégünknek a számára kedvenc, ámbár az aktuális trendeknek megfelelően újra gondolt falatokat. Készen állsz arra, hogy napról napra veled induljon a reggel?